Meet & Greet | Inkopenvoor

Meet & Greet in Den Haag!

Ben jij op zoek naar een baan, een nieuwe uitdaging in de inkoop of gewoon nieuwsgierig naar onze  organisatie? Wil je een kijkje nemen achter de schermen bij Inkopenvoor en Significant? Dat kan!

Wij organiseren op donderdag 7 juni 2018 een Meet & Greet in Den Haag. Tijdens deze gezellige borrel maak je kennis met ons team. Wij vinden inkoop een prachtig vak en daar praten we graag met jou over onder het genot van een hapje en een drankje. Geen gelikte en lange presentaties, maar gewoon informele gesprekjes. Zo kan je het beste ervaren wie we zijn en wat we doen. Natuurlijk willen wij ook weten wie jij bent en hoe en waar jij jezelf graag in zou willen ontwikkelen de komende jaren.

Wij zijn een jonge en ambitieuze inkoopdienstverlener, die barst van de energie. Met, zo geloven wij, een nieuwe, unieke dienstverlening. Wij zijn geïnteresseerd in jou en willen graag met je in contact komen. Wij hopen dat jij ook meer over ons te weten wilt komen.

De Meet & Greet vindt plaats in de Boterwaag. Graag vernemen wij van jou of je op donderdag 7 juni 2018 tussen 16:00 uur tot 19:00 uur aanwezig bent.

Geef je op door een e-mail te sturen naar merle.olvers@inkopenvoor.nl.  Ook zonder aanmelding ben je uiteraard van harte welkom!

Wij hebben er zin in, jij ook?

Facts:
Datum: donderdag 7 juni 2018
Tijdstip: 16:00 - 19:00 uur
Adres: Grote Markt 8A, Den Haag